Sevgilisi Tarafından Çocuğunun Gözü Önünde Bıçakladı

Şişli’de bir kadın tartıştığı sevgilisi tarafından çocuğunun gözü önünde bıçaklandı.

Sevgilisi Tarafından Çocuğunun Gözü Önünde Bıçakladı

Olay, saat 20.00 sıralarında Şişli Bozkurt Mahallesi Dericiler Sokak’ta bulunan bir binanın giriş katında meydana geldi. İddiaya göre, 3 yıl önce eşinden boşanan S.B., oğlu Y.B. ile yaşamaya başladı.

S.B. bir süre önce tanıştığı ve bir kebapçı dükkanında çalıştığı öğrenilen E.Ö. ile sevgili oldu. Aralarında sürekli tartışma yaşanan E.Ö. ile S.B. arasında yeniden bir tartışma yaşandı. E.Ö. sevgilisi S.B’yi çocuğunun gözü önünde karnından bıçakladı. Daha sonra E.Ö. motosikletine binerek hızlıca olay yerinden kaçtı. Yaralı kadının çığlılarını duyan bina sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını ambulansa bindirdi. Olay sırasında evde olan oğlu Y.B de ambulansa bindirildi. Ardından S.B. ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan yoğun trafik nedeniyle ambulans ve polis aracı ilerlemekte zorlandı. Bir süre kayarak ilerleyen ambulans daha sonra hastaneye doğru yola koyuldu.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA