Edirne'de AK Partililer Büyük Sevinç Yaşadı

Edirne’de AK Partililer, kesin olmayan seçim sonuçlarının ardından sevinç gösterilerinde bulundu. AK Parti adayı Rafet Sezen partide davul zurna eşliğinde karşılanırken, yaptığı konuşmasında birliktelik çağrısında bulundu.

Edirne'de AK Partililer Büyük Sevinç Yaşadı
TBMM’de 3 milletvekiliyle temsil edilen kentte, AK Parti 1, CHP ise 2 milletvekili çıkardı. Sonuçların açıklanmaya başlanmasıyla birlikte AK Parti İl Başkanlığı’nda toplanan partililer, davul zurna eşliğinde kutlamalar yaptı.

AK Parti milletvekili adayı Rafet Sezen parti binasında alkışlanarak karşılandı. Parti binasında konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Av. Yasemin Meral da, büyük başarı elde ettiklerini ifade ederek, herkese teşekkürlerini sundu. Konuşma yaparken duygulanan Meral, Edirne’den milletvekili olarak gönderilen Rafet Sezen’i tebrik etti. İl Başkanlığı’nda partililere seslenen Rafet Sezen, birlik beraberlik içinde istikrarı yakaladıklarını belirterek, “Bu konuda sizlerden destek istedim. Sizler de bu konuda destek oldunuz. Kendimden daha çok mutluluğum şu ki; inşallah Türkiye’de 4 yıllık tek başına bir iktidar dönemi açıldı. Bundan sonra birlik beraberlik içinde insanımızı kırmadan herkesi kucaklayarak başarmak zorundayız. Aksi halde kimse kara kaşımıza kara gözümüze oy vermez arkadaşlar. Biz herkese gönlümüzü açacağız. Elimizden gelen bütün gayreti göstererek bunu birlikte başaracağız” dedi.

Öte yandan, Edirne’de CHP yüzde 50’nin üzerinde, AK Parti yüzde 25’in üzerinde, MHP ise yüzde 10’un üzerinde kesin olmayan bir sonuç çıkardı. Bu sonuçlarla AK Parti’den Rafet Sezen, CHP’den Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan milletvekili seçildi.
Kaynak: İHA