Edirne'de Asayiş

Edirne'de kullandığı kredilerin masraflarını alacağını taahhüt eden firma tarafından dolandırıldığını iddia eden kişi polise başvurdu.

Asayiş Şube Müdürlüğüne başvuran U.T, İstanbul'dan kendisini arayan B.T isimli bir danışmanlık şirketi çalışanının kredi dosya masraflarını almak için yardımcı olacağını ve dört işlem için 400 lira yatırması gerektiğini söylediklerini ifade etti.

Bir süre sonra şirketin tutarsız davranışlarından şüphelenmesi üzerine parasını istediğini ancak parasının iade edilmediğini belirten U.T, şirketten şikayetçi oldu.

-"Antibiyotik" yazmayan doktora hakaret iddiası

Edirne Devlet Hastanesi'nde istediği ilacı yazmadığı için hastasının hakaret ettiğini öne süren doktor şikayetçi oldu.
Grip şikayeti ile Edirne Devlet Hastanesi'ne giden S.A, doktor E.S.A'dan hastalığının ağır olduğunu ve antibiyotik yazmasını istedi.
Antibiyotik dışında diğer ilaçları yazan doktora "Siz insan mısınız" diye hakaret ettiğini iddia ettiği hastadan E.S.A şikayetçi oldu.


-Hırsız bir eve ev sahipleri uyurken girdi

Edirne'de hırsızın sesinden uyanan ev sahipleri, hırsızın yakalanması için polise başvurdu.
Çavuşbey Mahallesi'nde oturan Y.Ç, gece eşinin evden ses geldiğini ifade etmesi üzerine evi kontrol ettiğini ve çekmeceleri dolapları karıştırıldığını iddia ettiği hırsızın balkondan kaçtığını ileri sürdü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


-"Okula gidiyorum" diye evden çıktı

Edirne'de okula diye evden ayrılan genç kız eve dönmedi.
Anne R.K, polise başvurusunda Mithatpaşa Mahallesi'ndeki evlerinden kızı S.Ş'nin okula diye ayrıldığını, daha sonra erkek arkadaşıyla başka bir ile kaçtıklarını mesaj yoluyla bildirdiğini anlattı.
S.Ş'ye ulaşan polis, kaçırılmadığını evlenmek için erkek arkadaşının yanında kalacağını ifade ettiği belirtildi.
Kaynak: AA