Ak Parti Heyetinden Başsavcı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanına Ziyareti

Akşehir Ak Parti İlçe Başkanı Bahadır Örs ve yönetim kurul üyelerinden oluşan heyet kısa süre önce göreve başlayan Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Soydal'ı makamlarında ziyaret etti


Akşehir'e yeni adliye binası kazandırılması konusunda çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Örs, şunları kaydetti:

"Adalet Bakanlığımızın ve Milletvekilimiz Mustafa Baloğlu'nun destekleriyle kısa bir süre önce inşaatı tamamlanan Hakim-Savcı Lojmanlarının ardından, şimdi şehrimize yakışır bir adliye binası yapılması gerekiyor. Bu konuda çalışmalar devam ediyor. Çünkü Akşehir'imiz her zaman için hizmetlerin en iyisine, en güzeline layık. İnşallah bu süreçte de gözle görülür yatırımların şehrimizde artarak devam ettiğine hep birlikte şahit olacağız ve bu anlamda proje üretmemiz gerekiyor.Çünkü bizler Sn. Başbakanımızın ifadesiyle her daim 25. saati arayan bir ekibiz."

Eski Cezaevi'nin bulunduğu yer ve yeni adliye binası konusunda bakanlıkla yazışmaların devam ettiğini belirten Cumhuriyet Başsavcısı Dönmez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ardından heyet Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Soydal'ı ziyaret etti.

Hakim ve savcıların özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda yapılan çalışmaların olumlu karşılandığına dikkati çeken Soydal, uyum içerisinde çalışan bir ekiple Akşehir'de hizmet edecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Kaynak: AA