Atatürk Kayalıkları İçin Mola Veriyorlar

Balıkesir’in Gömeç ilçesindeki Atatürk Kayalıkları ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Çanakkale-İzmir karayolunu kullanan bir çok vatandaş Gömeç’de mola vererek Madra Dağı’ndaki Atatürk Kayalıkları’nı izliyor.
Çanakkale-İzmir karayolu üzerinde oluşturulan Atatürk Kayalıkları İzleme Noktası meraklılarla dolup taşıyor. Kayalıklardaki Atatürk görüntüsünü izleyen ve bol bol fotoğraf çeken vatandaşlar, izleme noktasındaki kafeteryada çaylarını içtikten sonra yollarına devam ediyorlar. Kayalıkların büyük ilgi gördüğünü anlatan İşletmeci Maksude Can, “Burada işletmeci olarak çalışıyoruz arkadaşlarla beraber. Atatürk Kayalıklarına sabahleyin turlar geliyor. En azından 10 tur. Onları ağırlayıp Atatürk’ü anlatıyoruz Atatürk’ü gösteriyoruz. Atatürk’ün fotoğraflarını çekip anlatıyoruz. Atatürk hakkında bilgiler veriyoruz. Turlara eşlik edip onları ağırlayıp gönderiyoruz” dedi.

Buğra Can da, “Atatürk Kayalıklarına geldik..Herkesin burayı gelip görmesi gerekiyor. Gerçekten çok güzel. Buranın etkileyici alanları çok güzel bence. Çok etkilendim. Gerçekten çok güzel bir yer. Herkesin gelip görmesini isterim” dedi.

Görüşlerini anlatan Bedrine Çınar ise, “Buraya ilk kez geliyorum. Karşımda Atatürk’ün resmini gördüm. Heykelini gördüm. Çok etkilendim. Hakikaten herkesin görmesini isterim” dedi.

Taha Çınar da, “İlk defa geliyorum. Ben de gördüm etkilendim. Atatürk nur içinde yatsın” diye konuştu.

Kaynak: İHA