Köşk Belediye Başkanı Kılınç’tan Halka ‘erdoğan’ Teşekkürü

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Köşk’e uğurlarken en yüksek oy oranının Köşk’ten çıkmasının kendisini mutlu ettiğini belirterek tüm Köşk halkına teşekkür etti.

Köşk Belediye Başkanı Kılınç’tan Halka ‘erdoğan’ Teşekkürü

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın’ın Köşk ilçesinde yüzde 59 oranında oy alarak Yeni Türkiye’nin şekillenmesinde önemli bir katkı sağladığını belirten Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Milletimizin ülke tarihinde ilk defa, doğrudan kendi seçtiği ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Köşk yolunda Aydın ilinde en yüksek oy oranı ile destek vermiştir. Aydın’da 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek oy oranı Köşk ilçemizden çıkmıştır. Sayın Erodğan yüzde 59 oy alırken, Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’na Aydın’da en düşük oy oranı yüzde 35 ile Köşk ilçemizden çıkmıştır. "Köşk, Aydın'da ‘AK Partinin kalesi ve gurur tablosu’ olduğunu bir kez daha göstermiştir. "Köşk artık; iktidar partisiyle beraber en yüksek oy oranları ile desteğini göstermektedir. Büyük Usta Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı, ülkemize, milletimize ve devletimize hayırlı olsun. Partimize ve adayımıza verdiği desteklerden dolayı Köşk halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bilindiği gibi 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan Aydın’da yüzde 59 oy oranı ile Aydın’da en yüksek oyu Köşk ilçesinde almış, Karpuzlu İlçesi yüzde 56.77 oranla ikinci, Koçarlı ise yüzde 51.24 oranla üçüncü sırada yer almıştı.
Kaynak: İHA