Nurşen Eser, Türkiye Gençlik Konfederasyonu Ege Bölge Genel Sekreteri Oldu

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Ege Bölge Genel Sekreterliği’ne Nurşen Eser getirildi.


Türkiye Gençlik Konfederasyonu Yönetim Kurulu’nun, Türkiye Gençlik Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Behlül Murat Maral başkanlığında gerçekleştirilen toplantısında alınan karar ile Türkiye Gençlik Konfederasyonu Ege Bölge Genel Sekreterliği’ne Nurşen Eser'in getirildi.

Başkan Maral yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Nurşen Eser hanımefendi, uzman estetisyen ve eğitmendir. İzmir'de kendi şirketinde iş hayatını başarılı bir şekilde uzun yıllardır sürdürmektedir. Nurşen Eser, gençliğe çok önem vermekte ve farkındalık yaratacak projeler ile gençliğe hizmet etmek için Türkiye Gençlik Konfederasyonu Ege Bölge Genel Sekreteri olarak göreve gelmiştir. Genel Sekreterime güvenim tamdır. Yönetim Kurulum ve tüm Ege Bölge Teşkilatlarım adına kendisine başarılar diliyorum.”
Nurşen Eser ise yaptığı açıklamada, “Türkiye Gençlik Konfederasyonu gibi büyük ve önemli bir sivil toplum kuruluşunun Ege Bölge Genel Sekreterliği görevini başarılı bir şekilde yerine getireceğime inanıyorum. Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu'na ve Türkiye Gençlik Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Behlül Murat Maral'a, tüm yönetim kurulu üyelerine bana olan güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA