Hilton İftarda Türk Mutfağının Lezzetlerini Sunuyor

Hilton Otel, Ramazan ayı dolayısıyla basın mensuplarını iftarda bir araya getirdi.

Hilton İftarda Türk Mutfağının Lezzetlerini Sunuyor

Hilton Otelde düzenlenen etkinliğe, Hilton Otel Genel Müdürü Serpil Güney, Hilton Otel yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

Hilton Otel düzenledikleri etkinlikte Ramazan ayı nedeniyle basın mensuplarını iftarda bir araya getirdi.

Hilton Otel Ramazan ayı boyunca Türk mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerinin sunulacağı iftar programında misafirlerini bekliyor. Hilton Otel ayrıca özel fiyatları ile de misafirlerini ağırlayacak. Açık büfe menü fiyatı kişi başı 55 TL olup, fiyata içecekleri ve çay, kahve dahildir. Detaylı bilgi ve rezervasyon için ise 0352 2075000 numaralı telefon numarası aranılabiliyor.

Düzenlenen iftar programı sonrasında konuşan Hilton Otel Genel Müdürü Serpil Güney, "Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan son derece keyif aldık. Bizlere zengin büfemizin yanı sıra gördüğünüz gibi muhteşem Kayseri manzarası eşlik ediyor. Ramazan ayı boyunca iftarımızı burada yapıyoruz. Ayrıca gruplar için çok zengin iftar menülerimiz var. Özel fiyatlı tabi Kayseri için buda önemli. Ben sizlerin vasıtasıyla Kayserilileri burada bu tatları denemeye davet ediyorum. Kayseri'nin yöresel tatları var. İftarda olması gereken bütün tatlar menümüzde yer alıyor" diye konuştu.

Kaynak: İHA