Nişantaşı Üniversitesi Mardin'de Rehber Öğretmenlerle Biraraya Geldi

Nişantaşı Üniversitesi’nin İstanbul dışındaki öğrencilere ulaşabilmek için düzenlediği rehber öğretmenlerle zincir bilgilendirme toplantılarının yenisi Mardin'de gerçekleşti.

Nişantaşı Üniversitesi Mardin'de Rehber Öğretmenlerle Biraraya Geldi

Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Departmanı, Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal liderliğinde İstanbul dışı illerdeki öğrencilere ulaşabilmek için çeşitli illerde rehber öğretmenlerle bilgilendirme toplantısının yeni ayağı Mardin’de düzenlendi.

Rehber öğretmenlerle buluşan Levent Uysal ve ekibi öğrencilerin hak ettikleri yere ulaşabilmelerinde önemli rol oynayan rehber öğretmenlerle buluşmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Doğru tercih ve doğru eğitimin gençlerin hedefledikleri kariyeri oluşturabilmeleri için çok önemli olduğunu söyleyen Levent Uysal, üniversite olarak da bütün hedeflerinin bu yönde olduğunu belirtti.

Uysal konuşmasına ana hedeflerinden birinin de bilim insanı yetiştirmek olduğunu yüksek lisans ve doktora programları ile de gençlerin akademik kariyer yaparak Türkiye’nin geleceğinde önemli rol oynayacaklarına inandığını belirterek devam etti.2014-2015 Eğitim- Öğretim yılında açacakları Kağıthane’deki Sadabad Kampüs’ünde Organik Kampüs anlayışı ile eğitimde yeni bir dönem başlattıklarını ve pek çok ilke imza attıklarını dile getiren Uysal, “ Teknolojinin imkanlarından yararlanırken sağlıklı yaşamanın gerekliliklerini de ihmal etmedik. Hem öğrencilerin hem de öğretim üyelerinin ve okul çalışanlarının sağlık ve huzurunu ön planda tuttuk. 40 dönümlük bir arazide yeniden yapılandırılan bir kampüsle amfiler, uygulama laboratuvarları ve akıllı sınıflarla hazırız” diye konuştu.

Yemekte rehber öğretmenlere hitaben konuşma yapan
Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Vasi Ete ve Kızıltepe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçivancı da Nişantası Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerinin mutlu olduklarını vakıf üniversitelerinin öğrenciler için bir fırsat olduğunu ve Mardin için de vakıf üniversitesi yatırımı beklediklerini dile getirdiler.Gençlerin sağladıkları iş ve staj imkanlarına rahat ulaşabilmeleri için şehrin ve hayatın içinde yer alırken doğayı da ihmal etmediklerini belirten Uysal, Mardinli rehber öğretmenlere teşekkür ettiğini ve sınava girecek öğrencilere başarı dileklerini iletmelerini söyledi.

Kaynak: İHA