İha Heyeti Ardahan’da Ziyaretlerde Bulundu

İHA İstanbul Pazarlama Yönetmeni Murat Karadayı ve Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Ardahan’da ziyaretlerde bulundu.

İha Heyeti Ardahan’da Ziyaretlerde Bulundu

Bölge ziyareti kapsamında Ardahan'a gelen Murat Karadayı ve Ayhan Türkez, İHA Ardahan muhabiri Olgun Yıldız ile birlikte sırasıyla Vali Seyfettin Azizoğlu, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Arıcılar Birlik Başkanı İlhan Evliyaoğlu ve yerel gazeteleri ziyaret etti.

Tarihi Kongre binasında Vali Seyfettin Azizoğlu’nun yerel medya ile vedalaşma toplantısına katılan İHA heyeti daha sonra Belediye Başkanı Faruk Köksoy’u makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette konuşan İstanbul Pazarlama Yönetmeni Murat Karadayı, "Sağlam teknolojik bir altyapı oluşturan İHA; tarafsız, objektif, doğru ve süratli bir şekilde haberlerini sunuyor. Hizmet alanında yelpazesini her geçen gün genişleten İHA, Anadolu medyasına da önemli katkılar sağlıyor" şeklinde konuştu.

Başkan Köksoy ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 5 yıllık dönemde yaptıkları çalışmalar hakkında kısa bilgi verdi. Köksoy, ’’Geçmiş 5 yıllık dönemde 3000’e yakın konutun onlarca büyük boyutlu (Hastane, yurt, cezaevi vb.) kamu inşaatları, 20 km. civarında elektrik altyapısı, 53 km. kanalizasyon ana ve tali şebekesi, 65 km doğalgaz ana ve tali şebekesi, 40 km yol kaplaması, halk pazarı, hayvan pazarı, parklar, bahçeler ve rekreasyon alanları gibi hizmet ve projeleri tamamladık. Ayrıca bu dönem onlarca yılın birikmiş hizmet açığının kapatılması için büyük mücadele verdik." şeklinde konuştu.

Köksoy, önümüzdeki dönem de sosyal, kültürel, estetik ve turizm’e yönelik projeleri uygulamaya koyacaklarını ve yerel, tarihi değerlerin ön plana çıkarıldığı, batıdaki modern ve gelişmiş şehirler ile yarışacak bir kent konumuna geleceklerini söyledi.

Kaynak: İHA