İha’dan Kars Belediye Başkanına Ziyaret

Birtakım ziyaretlerde bulunmak ve bölge değerlendirmesi yapmak için Kars’a gelen İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile İstanbul Pazarlama Yönetmeni Murat Karadayı, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İha’dan Kars Belediye Başkanına Ziyaret

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın makamında kabul ettiği İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, İstanbul Pazarlama Yönetmeni Murat Karadayı ve Kars Muhabiri Işık Çapanoğlu ile bir süre sohbet etti.

İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Başkan Karaçanta’ya yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu. Türkez, İHA olarak Kars’a çok önem verdiklerini ve gerek ulusal anlamda ve gerekse yerelde Kars’taki gelişmelerini kısa sürede Türkiye gündemine taşıdıklarını belirtti.

İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, “Biz Kars’ı biliyoruz. Kars’taki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Kars kültürüyle Türkiye’nin en önemli illerinden birisidir. Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Kars, Türklerinin Anadolu’ya giriş kapısıdır. Bu anlamda da Kars bizim için çok önemlidir. Size yeni görevinizde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Başkan Murataza Karaçanta, İHA’nın Türkiye’nin en köklü ve güçlü ajanslarından birisi olduğunu belirtti.

Başkan Murtaza Karaçanta, Kars’ın sorun ve sıkıntılarını bildiğini, Kars’ın sorunlarını çözmek için göreve geldiklerini kaydetti.

Kars’a 15 yıllık iktidar partisi belediye döneminde yapılanların ortada olduğuna dikkat çeken Başkan Murtaza Karaçanta, “İnsanlara oyunu iktidara ver yatırım gelsin” diyorlar. Bu şekilde Türkiye genelinde politika uygulanıyor. Ben buna inanmıyorum. Böyle bir şey yok. İşte son 15 yıldır Kars’ı iktidar partisi yönetti. Kars’ın durumu ortada. Belediyenin 100 Trilyon borcu var. İşte Kars’ın Cadde ve sokaklarının durumu, demek ki, iktidar partisine oy vermekle işler çözülmüyor. İşte Eskişehir örneği ortada. Yani belediyenin iktidar partisinde olması bir şey değiştirmiyor. Önemli olan belediye kimde olursa olsun halka hizmet verilmesidir. Kars’a 15 yılda yapılan hizmetler ortadadır. Takdiri kamuoyuna bırakıyoruz” diye konuştu.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette genel olarak Kars konuşuldu. Başkan Murtaza Karaçanta, Kars’ta belediye tarafından yapılan yatırımları anlattı. Projelerinden bahsetti. Sıcak ortamda geçen ziyarette sonrasında Başkan Murtaza Karaçanta, İHA ekibine kapıya kadar eşlik etti.
Kaynak: İHA