İngilizce Gecesi Davetlileri Büyüledi

Oxford Language Centre Yabancı Dil Merkezi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan İngilizce gecesi çok sayıda öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

İngilizce Gecesi Davetlileri Büyüledi

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda düzenlenen gece saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlarken, programın açılış konuşmasını ise Oxford Language Centre adına kurum Müdürü Sibel Özbellek yaptı. Özbellek, konuşmasında İngilizce dil eğitiminin 4 yaşından itibaren başlatılması gerektiğini, bu yönde verilen eğitimin çocuklar üzerinde bilişsel ve sosyal zekânın gelişmesine katkısı yönünden faydalı olduğunu söyledi.

Sibel Özbellek, gecenin yoğun bir çalışma temposu içinde hazırlandığını da sözlerine ekleyerek gösteriyi hazırlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
İngilizce gösteri gecesi ilk önce anasınıfının daha sonra ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin hazırladığı oyunlarla devam etti. Gecede ayrıca, bir sene boyunca en çok test çözen öğrenciye tablet hediye edildi. Bunun yanı sıra, 3 dalda başarılı olan öğrencilere madalyaları verildi.

Kitap okuma yarışması, satranç ve masa tenisi turnuvalarında 1. olan öğrenciler ödüllerini Kurum Müdürü Sibel Özbellek ve öğretmenlerinin elinden alırken, gece 10. Yıl Marşı’nın hep bir ağızdan söylenmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA