Nazlı Kız Anaokulu Miniklerinden Resim Sergisi

Nazlı Kız Anaokulunda okuyan öğrencilerin bir yıl boyunca hazırladıkları resim ve el işi çalışmaları ‘Sihirli Parmaklar Resim Sergisi’ ismiyle sergilendi.

Nazlı Kız Anaokulu Miniklerinden Resim Sergisi

Nazilli Nazlı Kız Anaokulu 3, 4 ve 5 yaş çocuklarının bir yıl boyunca öğretmenlerinin gözetiminde hazırlamış olduğu suluboya, kuru boya ve el işi çalışmaların sergilendiği resim sergisinin açılışına Nazilli Belediye Başkan Vekili Deniz Depboylu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Selçuk, Nazlı Kız Anaokulu Müdürü Fatma Aydın, Anaokulu öğretmenleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Minik öğrencilerin hazırlamış oldukları birbirinden güzel resim ve çalışmalar sergiye katılanların beğenisini toplarken, öğrencilerin çalışmaları takdirle karşılandı. Nazilli Belediye Başkan vekili Deniz Depboylu resim sergisini ve öğrencileri çalışmalarını çok beğendiğini ifade ederek, çocukların bu yaşlarda el becerilerini geliştirecek bu tur aktivitelerin çok önemli olduğunu söyledi.

Depboylu, Okul öncesi eğitimin çocukların bedensel, zihinsel ve ruhsal gelişimine katkı sağladığına dikkat çekerek, “Bugünün çocukları yarınımızın büyükleridir onların eğitimi konusunda hepimiz duyarlı ve dikkatli olmalıyız. Onların Okul öncesi eğitimden faydalanmasını sağlamalı, gelişimlerine zorunlu eğitimden önce de önem vermeliyiz. Burada minik öğrencilerimiz çok güzel çalışmalar yapmış onları bu çalışmalarından dolayı kutluyor, özveri ile çalışan öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Nazlı Kız Anaokulu ziyaretçi defterine sergi ve Nazlı Kız Anaokulu hakkında düşüncelerini yazan Depboylu, öğrenci ve öğretmenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA