Ak Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar,”erzurum Bizim İçin Önemli’’

AK Parti Adana Milletvekili ve Sağlık, Aile ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar ile birlikte Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt ,Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı makamında ziyaret etti, hayırlı olsun dileklerin de bulundu.

Ak Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar,”erzurum Bizim İçin Önemli’’

Ak Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi hangi şehir den olursa olsun Ak Partinin tüm milletvekilleri Erzurum’umuza sıcak ve samimi yaklaşım içerisin de olduğunu belirten Başkan Bulutlar,”‘Sayın Ak Parti Milletvekilimiz Erzurum’un gelişmesine büyük çaba harcamışlardır. Gerek Erzurum gerek Palandöken İlçemiz ile ilgili birçok gelişmelerde bizlere destek olmuşlardır. Kendilerine yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyorum. Hizmetlerin ve istikrarın devamı için görevimize devam etme kararının ikinci defa veren milli iradeye bir kere daha teşekkür ediyorum” dedi.

BULUTLAR,”KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ”
Palandöken için çalışmaya devam ettiklerini söyleyen Başkan Bulutlar, ”Merkezi hükümetimizin de desteğini arkamıza alarak kısa bir süre içerisinde 2.5 milyon metrekare asfalt döktük. 220 bin metrekare bordür, 120 bin metrekare karo, 70 bin metrekare desenli asfalt, 95 bin metrekare beton parke ile yol kaplaması, Başbakanımızın adının verildiği 12 derslik Kültür Merkezi,500 kişilik Kapılı Spor Salonu, 90 bin metrekare yeşil alan çalışması, Harput Mahallesin de Kentsel Dönüşüm, Engelsiz Yaşam Merkezi, Bilgi ve Kültür evleri, Hanımlara özel Hanımlar Çarşısı gibi birçok yatırımın yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz oldu.

Palandöken Belediyesi olarak Yeşil alana, imara ve Kentsel Dönüşüme büyük önem veriyoruz. Bu çalışmalarımız da yeni dönemde de istikrarlı bir şekil de üzerine koyarak devam edeceğiz. Bu dönem içerisin de belediye binamız yenileyeceğiz, Nikah Sarayı, Kış sporları için Kızak Pisti, Kent Orman Mesire alanı, Sığınma evi, Aş Evi, İkinci Kültür Merkezi, Yüzme Havuzu, Kış Sporları için Buz Paten salonu gibi bir çok yatırımımız olacak. Ayrıca belediyemize bağlanarak mahalle olan tüm köy mahallelerimize kilit taş çalışması yapılacak” diye konuştu.

ERZURUM DA VE PALANDÖKEN DE GÜZEL GELİŞMELER VAR
AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Erzurum da ve Palandöken de güzel gelişmeler olduğunu gözlemlediğini belirterek ,“ Erzurum’u her yönüyle seviyoruz. Hükümetimiz de Erzurum’u seviyor. Erzurumlu vatandaşlarımız başımızın tacıdır. Palandöken Türkiye’mizin Erzurum’un parlayan yıldızı. 2011 Kış Oyunlarının Erzurum da yapılmasından dolayı Kış Sporları ve Kış Turizmine yönelik çok büyük yatırımlar yapıldı ve birçok projeyi hayata geçirildi. Bu hizmetlerimizin aksamaması ve duraklamaması için bizler destek olan ve güvenen insanlarımızı mahcup etmemek adına çalışıyoruz. Vatandaşlarımız 10 yıl önce ile bugünkü geldiğimiz noktayı çok iyi mukayese etmesi gerekmektedir. Çünkü biz göreve geldiğimiz de bizden öncekiler 3 kuruş için birilerine avuç açarken geldiğimiz nokta çok önemlidir. Türkiye her yönüyle artık bölgesinde sözü dinlenen uyguladığı başarılı ekonomisiyle bütün dünyada sözü geçen bir ülke konumundadır. İstikrarın devam etmemesi için oynanan oyunları da çok iyi görmekteyiz. Ak Parti hükümetimiz ortaya koyduğu büyük projelerle 2023 hedefi için durmak yok yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Daha sohra günün anısına AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr.Necdet Ünüvar ‘a Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar tarafın bir plaket ve Belediyenin Kültür Faaliyetlerin den olan Şehir Takvimi ile Türbelerimiz ve Ziyaret Yerlerimiz isimli kitap hediye etti.
Kaynak: İHA