Karaman İl Genel Meclisinden Bakan Elvan’a Plaket

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman’da ayrım yapmaksızın tüm köylere hizmet götürdüklerini söyledi.

Karaman İl Genel Meclisinden Bakan Elvan’a Plaket

Seçim çalmaları yapmak üzere 3 günlüğüne memleketi Karaman’a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan, Polisevi’nde İl Genel Meclisi tarafından düzenlenen ödül törenine katıldı.

Bakan Elvan törende yaptığı konuşmada, "Tüm meclis üyelerimiz bir bütün halinde herhangi bir parti gözetmesizin omuz omuza birlikte çalışmışlardır. Bu süreçte özellikle valimize yakinen her projeyi takip etmesi tıkanan noktada hemen devreye girmesi ve yine Milletvekilimiz Mevlüt Akgün’e teşekkür ediyorum. 2 yıllık sürede il özel idaresi olarak 160 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirmişiz. Bu küçümsenecek bir rakam değildir. Aşağı yukarı yılda 80 milyon lira civarında bir yatırım dönemi yaşıyoruz. Geçmiş dönemlerle kıyaslandığımız da bu rakamlar çok düşüktü. Sizlerin sayesinde her bir köyümüze ulaştık. Sadece meclis üyelerimizle değil, tüm daire müdürlerimizle büyük gayret gösterdiler ve 2 yılda ürettikleri proje sayısı 450 adettir. Sulama projelerinde de rekorlar kırdık" diye konuştu

İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Bayır da, "Görev yatığımız süremizce hizmet götürdüğümüz vatandaşlarımızdan hayır duası almış isek ne mutlu bize" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Bayır tarafından Bakan Lütfi Elvan’a verdiği desteklerden dolayı plaket verdi.
Kaynak: İHA