Mhp Grup Başkanvekili Vural İsparta'da Açıklaması

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Berkin Elvan'ın ölümü ve sonrasında meydana gelen olaylara ilişkin "Derin odaklar bazı hususları vesile kılmak suretiyle kaotik bir ortam meydana getirmeye çalışıyorlar. Bütün vatandaşlarımızı Adalet ve Kalkınma Partisi'nden sokakta değil, sandıkta hesap sormaya davet ediyoruz" dedi.

Vural, partisinin Isparta seçim bürosunun açılışında, 30 Mart'taki yerel seçimlerin Türkiye'nin kaderi açısından çok önemli bir dönemeç olacağını ve seçim sonuçlarının ülkenin istikametinin belirlenmesinde yol göstereceğini söyledi.

Yerel seçimden Milliyetçi Hareket Partisi'nin güçlenerek çıkması için halkın oyuna talip olduklarını belirten Vural, şöyle konuştu:
"30 Mart seçimleri milletin hakkına, hukukuna el uzatan haramzadeler ile bu devletin, milli devletine, milli kimliğine el uzatan bölücülerin sandıkta cezalandırılma günüdür. 12 yıl boyunca çalma, bölme sevdasına girmiş Türkiye'yi yönetenlere Türk milletinin bir ihtar göndereceği, bir sarı kart göstereceği gün olacaktır. Adalet Kalkınma Partisi'ne oy vermiş kardeşlerim, Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy vermiş kardeşlerim, hepinizi Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy vermeye, 30 Martta MHP'yi yerelde iktidar, genelde de Devlet Bahçeli'yi başbakan yapmaya davet ediyorum."
Ispartalıların kadirşinas insanlar olduklarını, hizmet verenleri unutmayacaklarını belirten Vural, bu seçimlerde Isparta'dan daha güçlü bir mesajın yükseleceğine inandığını kaydetti.

Gezi Parkı odaklı eylemlerde yaralandıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan'a da değinen Oktay Vural, "Derin odaklar bazı hususları vesile kılmak suretiyle kaotik bir ortam meydana getirmeye çalışıyorlar. Bütün vatandaşlarımızı Adalet ve Kalkınma partisinden sokakta değil, sandıkta hesap sormaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA