Ak Partili Uğurlu Kemalpaşa'da Tamgaz

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, ilçedeki temaslarını hemşeri derneği ziyaretleriyle sürdürüyor.

Ak Partili Uğurlu Kemalpaşa'da Tamgaz
İspirliler Derneği’nde konuşan Uğurlu, “Kemalpaşa bizimle beraber cazibe merkezi haline gelecek, yerli turizmin kalbi olacak.Kemalpaşa’yı yeniden kuracağız. Çiftçimiz yanında olacağımız gibi ilçemize bir de Ziraat Fakültesi yapmak için tüm imkanları kullanacağız” dedi.


AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, seçim çalışmalarına ilçede gerçekleştirdiği hemşeri derneği ziyaretleriyle devam ediyor.Uğurlu, önceki günde ilçede yaşayan İspirlilerle buluştu.

Kemalpaşa’da seçim yarışındaki adaylar içerisinde en iddialı adaylardan olan AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, seçim turlarına büyük bir enerjiyle devam ediyor. AK Parti'nin genç ve dinamik başkan adayı Uğurlu, önceki günde ilçede yaşayan Erzurum-İspirlilerle bir araya geldi.Gerçekleştirdiği hemşeri derneği ziyaretleriyle ilçede her kesimden insana ulaşan Uğurlu, kendisinin de eski bir dernekçi olduğunu hatırlatarak, İspirlilerin sorduğu soruları içtenlikle cevapladı.

ÇİFTÇİMİZ ÜRÜNÜNÜ 4 SAATTE İSTANBUL’A TAŞIYACAK
İspirli bir çiftçinin kiraz üreticilerine dair ne proje yapılacağı sorusu üzerine, sadece kirazcıları değil tüm meyve üreticilerini sahipleneceklerini belirten AK Partili Uğurlu, “Soğuk hava depoları kurarak ürünün çabuk bozulmasını engelleyeceğiz. Yapılacak olan İstanbul - İzmir otoyoluyla Kemalpaşalı meyve üreticileri ürünlerini 4 saat içinde İstanbul haline indirecek. Mevcut belediyenin aracılarını aradan çıkararak, çiftçinin zarar etmesinin önüne geçeceğiz. Bunun için projelerimiz hazır” ifadelerinde bulundu.

CAZİBE MERKEZİ OLACAK
Kemalpaşa’nın AK Parti ile birlikte İzmir’de vitrin ilçe olacağını söyleyen Uğurlu, “Kemalpaşa bizimle beraber cazibe merkezi haline gelecek, yerli turizmin kalbi olacak. Kemalpaşa’yı yeniden kuracağız. İlçemizde bir Ziraat fakültesine ihtiyacımız var. Kemalpaşa’ya üniversite getirmek için uğraşacağız.Buraya bir ziraat fakültesi ve meslek yüksekokulları gerekiyor. Kısa vadede olmasa da planlarımız arasında. Ankara’yla işbirliği yapıp, tarımın ve hayvancılığın da önünü açacağız. Bizim hayvancılarımız hayvanlarını satmak için Torbalı’ya gidiyorlar. Halilbeyli’ye hayvan pazarı kuracağız” dedi.

Arif Uğurlu konuşmasını sanayicilerin sorunlarına değinerek bitirdi; “KOSBİ (Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi) yüzde 52 oranında boş. Teşvik vermedikleri için boş. Sanayicilerimiz Turgutlu’ya kaçıyor. Bunların önüne alacağımız önlemlerle geçeceğiz. Sanayicimiz Kemalpaşa’da kalacak.”
Kaynak: İHA