Ak Parti Heyetinden Bakanlara Ziyaret

AK Parti Heyeti, 2 bakan,1 bakan yardımcısı ve TCDD Genel Müdürü ile TOKİ Başkanı ile görüşerek Malatya’nın sorun ve taleplerini ilettiler.


AK Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Öznur Çalık ve Cemal Akın ile Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ankara’da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman ve TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel’i ziyaret etti.

Ziyaretlerde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a AKSA Elektrik, doğalgaz ve enerji sorunlarıyla ilgili olarak talepler dosya halinde sunulduğu öğrenilirken, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’a ise Kuzey çevreyolu, hızlı tren ve ulaşımla ilgili problemler aktarıldı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı’ya yapılan ziyarette ise yeni bir müze ve yeni bir halk kütüphanesinin yapılması talebenin yanında Akçadağ Kültür Sitesi probleminin çözümü diğer bakanlıkla ilgili sorun ve taleplerin aktarıldığı kaydedildi.

AK Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Öznur Çalık ve Cemal Akın ile Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman’a yapılan ziyarette ise hızlı tren projesinin Mart ayı içerisinde ihaleye çıkartılacağı bilgisinin verildiği kaydedildi.

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel’e yapılan ziyarette de Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili sorunlar ve diğer projelerin görüşüldüğü öğrenildi.
Kaynak: İHA