Didim’de Seçim Bürosu Açan Başkan Çerçioğlu’na Büyük İlgi

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, seçim bürosu açılış ve proje sunum toplantısı nedeniyle geldiği Didim’de halkın büyük ilgisiyle karşılaştı.

Didim’de Seçim Bürosu Açan Başkan Çerçioğlu’na Büyük İlgi

CHP Didim İlçe Başkan Deniz Atabay ile coşkulu kalabalığın karşıladığı Başkan Çerçioğlu otobüs ile Didim halkını selamlayarak seçim bürosu açılış alanına gelerek vatandaşlara seslendi. Başkan Çerçioğlu’nun açılış alanına gelmesiyle büyük bir izdiham yaşanırken Başkan Çerçioğlu sevgi selinde güçlükle ilerleyebildi.

“Didim seninle gurur duyuyor” sözleriyle karşılanan Başkan Çerçioğlu Didim halkına seslenerek, “Gösterdiğiniz ilgi ve bize böyle bir karşılama gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Didim’de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Daha çağdaş daha modern bir Didim kenti yaratacağız. El ele sizlerle birlikte bunu başaracağız. Aydın’da az zamanda çok iş yaptık. Verdiğim her sözü yerine getirdim. Aydın’ın altın çağını yaşattık. Didim dünyaya açılan penceremiz olmasına rağmen bir çok eksiği var. Alt yapıdan şehir içi trafiğine kadar bir çok eksiği var, biz bu sorunları biliyoruz. İki yıldır projeleri çok iyi şekilde çalıştık” dedi.

DİDİM ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK
Konuşmasının ardından Didim halkı Başkan Çerçioğlu ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarışırken Başkan Çerçioğlu seçim bürosu açılışından sonra Didim Ticaret Odası’nda hayata geçireceği projeleri anlattı.

Didim’e yönelik projelerini paylaşan Başkan Çerçioğlu, “Büyükşehir ile birlikte alt yapıdan, imara kadar pek çok hizmet büyükşehir belediyesi tarafından verilecek. Didim’de her yol asfalt olacak. Aydın’ın 5 yılda geldiği nokta ortada. Aydın altın çağını yaşıyor. Didim’de altın çağını yaşayacak. Biz hizmet için varız. Herkes ne yapılacağını bilir, biz nasıl yapılacağını biliriz” dedi.

Kaynak: İHA