Atık Pil Toplayan Gençlere Sinema Bileti Hediye

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından başlatılan kampanya kapsamında en çok atık pil toplayan gençlere sinema bileti hediye ediliyor.

Atık Pil Toplayan Gençlere Sinema Bileti Hediye

Gençlik Merkezini ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü K. Atanur Köseoğlu, burada gençlerle bir süre sohbet etti. Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen faaliyetleri izleyen İl Müdürü Köseoğlu, okullarda başlatılan yeni bir kampanya ile ilgili bilgi verdi. Gençlik Merkezi tarafından açılan kursların devam ettiğini ifade eden İl Müdürü Köseoğlu, kurslara gençlerden yoğun talep olduğunu vurguladı. Gençlerin serbest zamanlarını faydalı bir şekilde geçirmeleri için Gençlik Merkezi aracılığıyla çeşitli faaliyetlerin sürdürüldüğünü kaydeden Köseoğlu, “Genç Dönüşüm Atık Pil” kampanyasını başlattıklarını söyledi.

Bu kampanya kapsamında en çok atık pil toplayan gençlere sinema bileti hediye edileceğini belirten Köseoğlu, “İl Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezimizde başlatmış olduğumuz “Genç Dönüşüm Atık Pil” kampanyası kapsamında Ağustos 2014 tarihine kadar her hafta en çok atık pil toplayan 2 gence sinema bileti hediye edeceğiz. Başlatılan proje ile ilgili geren Gençlik Merkezimizde gerekse okullarda tanıtım çalışmaları başlatılmıştır. Sinema bileti ile birlikte gençlerimize ayrıca kitap da hediye edeceğiz. Toplanan atık pilleri kısa adı TAB olan Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğine göndereceğiz. Pil toplama kutuları ise önümüzdeki günlerde il genelinde bulunan tüm ilk ve orta dereceli okullara dağıtılacaktır” dedi.

İl Müdürü Köseoğlu yaptığı açıklamanın ardından Proje kapsamında ilk biletleri gençlere hediye etti. "Genç Dönüşüm Atık Pil" kampanyasında haftanın en çok pilini toplayarak Gençlik Merkezine getiren Tuba Nevruz ve Yusuf Övet isimli iki gence öncelikli olarak doğaya ve kampanyaya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Köseoğlu, gençlere sinema biletlerini hediye etti. 2013-2014 yılı Gençlik Merkezi faaliyet döneminin ikinci yarısının çok yoğun bir ilgiyle başlatıldığını belirten Köseoğlu yeni dönem kurslara gençlerden çok fazla talep olduğunu sözlerine ekledi. İl Müdürü K.Atanur Köseoğlu açıklamasında, mümkün olduğunca Gençlik Merkezine üye olarak gelen gençlerin taleplerinin yerine getirildiğini dile getirdi.
Kaynak: İHA