Alın Yazım 70. Bölüm Ercan bütün gerçekleri öğrenmiştir

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Alın Yazım Dizisi yeni bölümleriyle hafta içi hergün saat 10:00'da ekranlarda yayınlanıyor. İşte Alın Yazım 70. Bölüm fragmanı ve özeti...

Alın Yazım 70. Bölüm Ercan bütün gerçekleri öğrenmiştir
Alın Yazım Dizisi 70. Bölüm özeti:

Ercan bütün gerçekleri öğrenmiştir. Artık onu hiçbir şey durduramayacaktır. Aklındaki plan, bu sefer Asya ' ya boş ümitler vermek değil, sağlam delillerle Yiğit ve Selma ' nın karşısına çıkmaktır.

Ercan, Yiğit ve Asya ' yı biraraya getirebilecek mi?
Ercan bütün gerçekleri öğrenmiştir. Artık onu hiçbir şey durduramayacaktır. Aklındaki plan, bu sefer Asya ' ya boş ümitler vermek değil, sağlam delillerle Yiğit ve Selma ' nın karşısına çıkmaktır. İşe ilk olarak Emel ' in hesabını kesmekten başlar. Ercan ' ın hamlesi ne olacaktır?

Emel bu durumda ne yapacaktır?Düğün günü gelip çatmıştır. Asya ve Yiğit ' in tekrar beraber olmaları mucizelere bağlıyken, Ercan bu mucizeyi gerçekleştirebilecek midir?

Selim ' in gururu, Melek ' in kendisi için yaptığı para yardımı yüzünden kırılır. Selim bu durumda ne yapacaktır? Selim ve Melek aşkı artık son mu bulacaktır?Ferhat bütün yapılanların hesabını sormak adına Emel ' e ne yapacaktır?