Vali Çiçek, Yılın Kaliteli Okuluna Belgelerini Verdi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Kalite Yönetimi Uygulamaları" kapsamında 2013-2014 eğitim-öğretim yılı için gerçekleştirilen ve "Yılın Kaliteli Okulu" dalında Türkiye üçüncüsü olan Dalaman Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu öğretmenlerine okulda düzenlenen törenle belgelerini verdi.

Törende konuşan Çiçek, Türkiye genelinde başarı elde eden Dalaman Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu öğretmenlerinin ödüllendirilmesinden mutlu olduğunu dile getirdi.
Çiçek, Muğla'daki eğitimin kalitesini artırmak ve gençlerin iyi yetişmesini sağlamak için okulun fiziki yapısı, yöneticileri, öğretmenleri, okul aile birliği ve öğrencilerinin çevresi ile bir bütün olarak düşünülmesi gerektiğini bildirdi.
Eğitimde kalitenin ancak bu şekilde yakalanacağını belirten Çiçek, şöyle konuştu:
"Öğretmenlerimizin başarısı çocuklarımızın başarısı demektir. Görevlerini en iyi şekilde yapan öğretmenlerimize ve öğretmenlerimizi destekleyen okul müdürüne, müdür yardımcılarına, okul aile birliğine ve diğer okul çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu ödülün diğer okullara örnek olmasını diliyorum. Sizleri kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum."
Konuşmaların ardından Vali Çiçek, öğretmenlere belgelerini verdi.
Kaynak: AA