Mhp Bilecik İl ve Merkez İlçe Başkanlığı'na Atama

MHP Bilecik İl Başkanlığına Mehmet Yılmaz ve Merkez ilçe Başkanlığına Nazmi Erdem görevlendirildi .

MHP Bilecik İl ve Merkez İlçe Teşkilatı'nın Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından kapatılmasının ardından yapılan yeni görevlendirmede, İl Başkanlığı görevine Mehmet Yılmaz, Merkez İlçe Başkanlığını da Nazmi Erdem getirildi.

Yılmaz, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, MHP Genel Merkez MYK üyeleri tarafından alınan kararla il başkanlığı görevine getirildiğini belirterek, şöyle konuştu:
"Görevimiz partimizi ileri ki zamanlarda yapılacak olan il ve ilçe kongrelerine götürmektir. Bizler bu görevi sadece kongre süresince sürdüreceğiz. Bugünden itibaren görevimiz partimizi tek başına iktidara taşımak olacaktır. Her ne sebeple olursa olsun, başka siyasi partilere gitmiş ve ya gitmemiş tüm dava arkadaşlarımı partimiz çatısı altında toplamaya davet ediyorum."
Merkez İlçe Başkanı Erdem de yapılacak genel kurullar öncesi yaşanabilecek her türlü sıkıntıyı ortadan kaldırmak, kongrelerin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi için MYK tarafından kendilerinin kurucu yönetim kurulu olarak görevlendirildiklerini anımsatarak, "Tarafımıza verilen görevin öneminin ve ağırlığının bilincindeyiz. Şahsım ve yönetim olarak hedefimiz genel kurullara kadar geçecek sürede tüm üyelerimizi kırmadan, küstürmeden, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden ve kucaklayarak şölen havasında geçecek kongre yapmak olacaktır" ifadelerini kullandı.
Basın açıklamasının ardından oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Kaynak: AA