Tel Aviv ve Batı Şeria'daki Bıçaklı Saldırılar

İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, Tel Aviv ve Batı Şeria'daki bıçaklı saldırılara ilişkin, "Seçimle işbaşına gelmiş yetkililere, her siyasi çizgiden tüm liderlerimize birlik çağrısında bulunuyorum" dedi.

Rivlin, basına yaptığı açıklamada, güvenlik güçlerine güven duyduğunu belirterek "Biz, normal hayatımıza dönene kadar dinlenmeyecekler. Bu korkunç günde, en değerli parçalarını kaybeden aileye en içten başsağlığı dileklerimi, yaralılara ise en kısa zamanda iyileşmeleri temennilerimi iletiyorum" diye konuştu.

Ülke olarak zor günler geçirdiklerini ifade eden Rivlin, "Seçimle iş başına gelmiş yetkililere, her siyasi çizgiden tüm liderlerimize birlik çağrısında bulunuyorum" ifadesini kullandı.
İsrail'in başkenti Tel Aviv'de bugün, bıçaklı saldırıya uğrayan İsrailli bir asker ağır yaralanmış, İsrail ordusu, saldırıyı Nabluslu bir Filistinlinin gerçekleştirdiğini duyurmuştu.
Bu arada Batı Şeria'daki "Alon Shvut" Yahudi yerleşim biriminde, 1 Filistinlinin 3 İsrailliye bıçaklı saldırıda bulunduğu, olayda ağır yaralanan 1 kadının hayatını kaybettiği belirtilmişti.
Kaynak: AA