Ak Parti Adayı İsmail Sarı Ekibine Güveniyor

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı İsmail Sarı, Bayraklı'yı sokak sokak adım adım gezerek vatandaşların sorunlarının çözümü için gece gündüz çalışacağını ifade etti.

Ak Parti Adayı İsmail Sarı Ekibine Güveniyor

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı İsmail Sarı, Bayraklı İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin düzenlediği seçim çalışmaları hakkında bilgilendirme ve kaynaşma yemeğinde partililerle buluştu. Aydemir Plaza'da gerçekleşen geniş katılımlı buluşmada konuşan Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, "Bundan sonraki süreçte seçimlere kadar hepimiz sokaklara dökülerek partimizin projelerini birlik ve beraberlik içinde anlatacağız. Gençlik kollarımız ile kadın kollarımız ile Bayraklı'yı sokak sokak adım adım dolaşacağız. Halkımızın sorunlarını dinleyerek çözüm bulmak için gece gündüz çalışacağız.Bunu benim tek başıma yapmam mümkün değil. Onun için hizmet alanlarımızı aramızda paylaşarak hep beraber çalışacağız" dedi.

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan ise "Ak Parti Bayraklı Teşkilatı birlik ve beraberliğini herkese gösterdi. Gençler kadınlar hep beraber birlik ve beraberliğin nasıl olacağını dosta ve düşmana göstermiştir. Şimdiye kadar her platformda Bayraklı, İzmir'in 30 ilçesi içerisindeki ayrıcalığını ve liderliği her platformda ortaya koydu. Bize düşen 30 Martta sandıkta Ak Partinin en yüksek oy aldığı ilçe olma görevimizi başarıyla yerine getireceğiz. Bayraklı 30 ilçe içerisinde yüzdelik oranı itibariyle Ak partinin en yüksek oyu aldığı ilçe Bayraklı olmalıdır. Birlik beraberlik ve fedakarlık içerisinde çalışmalıyız. Bu 2 aylık süreçte herkes hepimiz her türlü fedakarlığı yapmalıyız. Ak Parti davası için el birliği ile hayatımızın diğer faaliyetlerini feda etmek zorundayız. Çünkü 31 Mart sabahı hep beraber bu coşkuyu çok daha fazlasıyla kutlayacağız" dedi.

Kaynak: İHA