Beykoz’da Ak Parti Aday Tanıtım Töreni Gerçekleştirildi

Beykoz’da AK Parti aday tanıtım töreni yapıldı.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Beykoz halkı 2014’deki bu kazanımlar sandığa farklı taşıyacaklardır” dedi.


Aşşrom Düğün Sarayı’nda yapılan aday tanıtım törenine, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ilçe başkanları, bölge milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı.

Beykoz’da yeniden aday olduğunu belirten Yücel Çelikbilek, “Genel merkezimiz, üst kurum bütün Türkiye’de belediye başkanı ile ilgili kararını verdi. Beykoz’da 2 tane güzel arkadaşımız yarıştılar ve bu dönem de bize nasip oldu. Ben bu yarışta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah niyet ettiğimiz gibi hayırlı bir şekilde ipi göğüsleriz. AK Parti 3. dönem de Beykoz’da belediye başkanlığını kazanarak, Beykoz’da bir ilki başarmış olacaklar. Bunu ise AK Partililer gerçekleştirecekler. Önceleri Sarıyer ve Beykoz’da iki ayrı aday bulmuşlardı. İlk defa 2009 yılında Beykoz bunu bozdu ve AK Parti üst üste iki defa belediye başkanlığını verdi. Bu dönemde bunu 3.’ye çıkartmak istiyoruz. Beykoz halkı bu şekilde bir ilke imza atacak” dedi.

“BEYKOZ HALKI 2014’DEKİ BU KAZANIMLARI SANDIĞA FARKLI TAŞIYACAKLARDIR”
Beykoz halkına teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Çelikbilek, “2009’da bu görevi bize verdiler. Bizde 5 yıl boyunca onlarında emrine olmaya gayret ettik. Gerçekten bu 6 yılda Beykoz umulmadık ilklere imza attı. İlk defa Büyükşehir’den arsalar alınarak 3 bin 300 aileye satışı gerçekleştirildi.

İlk defa Beykoz’un planlarını Beykoz’un kendi insanları kendi kaynakları yapar hale geldiler. İlk defa Beykoz’da yeni kültür merkezlerinin inşasına başlandı. İlk defa Beykoz’da film platolarının mesire alanlarının inşaları güdeme geldi. Alt yapı çalışmaları ilk defa bu kadar canlandı. Beykoz halkı bu kazanımların farkında bu yeniliklerin farkındadır. Hemşehrilerimiz 2014’de bu kazanımları sandığa farklı taşıyacaklar” diye konuştu.

Tören, konuşmanın ardından kısa film gösterisiyle son buldu.
Kaynak: İHA