Ak Parti Darıca Teşkilatında Coşkulu Tanıtım

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı coşkulu yeni dönem aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Ak Parti Darıca Teşkilatında Coşkulu Tanıtım
Partinin her kademesinde görev yapan partililer ilçe binasına sığmazken İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık birlik ve beraberlik mesajları vererek “30 Mart’ta Darıca’dan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir selam göndereceğiz” dedi.


Bıyık, partililere hitaben yaptığı konuşmada seçimlere yaklaşık iki aylık bir süre kaldığına dikkat çekerek, “Bu saatten sonra durmak yok, girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Ak kadrolar olarak sadece seçim zamanı değil, her zaman halkımızın içinde olduk, bu yüzden adayımızın geç açıklandığı yönündeki eleştirilere katılmıyorum. Bizim torbamız dolu, diğer partiler gibi sadece seçim dönemlerinde halkımızı hatırlamıyoruz. Hep halkımızın içinde olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bizim seçim kaybetmek gibi bir endişemiz yok. Sadece partimiz ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara dur demek için daha fazla oy alma derdimiz var. Partimize daha fazla nasıl destek veririz gibi derdimiz var. Onun için çok çalışmalıyız. Gelinen noktada yapılan anketler gösteriyor ki 17 Aralık operasyonu halkımız tarafından gayet iyi algılanmıştır. Halkımız bu tuzağa düşmemiştir. Anketler partimizin oy oranının her geçen gün arttığını gösteriyor. Bizim yapacağımız çalışmalar bu artışa katkı sağlayacaktır. O yüzden diyorum ki adayımızın etrafında bir olalım, birlik olalım ve 30 Mart’ta Darıca’dan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir selam gönderelim” diye konuştu.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak öncelikle partililere şahsına gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ederek, “Burada bu coşkulu dava arkadaşlarımın karşısında olmaktan dolayı son derece mutluyum. Öncelikle bizlere bir dönem daha bu kutsal görevi emanet eden partimizin yetkili kurullarına teşekkür ediyorum. Bu görev şahsıma verilirken partimiz çalışmalarımızı değerlendirdi. Projelerimizi, halkla olan diyaloglarımızı, partimizle olan birlikteliğimizi göz önünde bulundurarak bu görevi bizlere verdiler. Bu arada ilçemizde değişik zamanlarda yapılan anketlerde halkımızın bizlerden duyduğu memnuniyeti unutmamak gerek. Bizler 30 Mart’ta yüzde 60 hedefini önümüze koyarken anketlerden aldığımız sonuçları baz alarak bu söylemi dile getirdik. Buradan artık rahatlıkla söylemek gerekir ki halkımız anketlerde bir kez daha Ak kadroları işbaşında görmek istiyor. Bize düşen de seçimlere kadar birlik ve beraberlik içinde çalışarak bu oranları artırmaktır” dedi.

Başkan Karabacak, yaptıkları anketler çerçevesinde meclis üyeliklerinde de büyük artış beklediklerini ifade ederek, ''Yeni dönemde en az 26 meclis üyeliğini kazanmayı hedefliyoruz. Bunlar hayal değil. Anketlerden aldığımız sonuçlar, Darıca’da AK Parti’nin oylarında önemli oranlarda artış olduğunu gösteriyor. Yeni döneme ilişkin açıklayacağımız önemli projelerle bu oranları artıracağımızdan şüphemiz yoktur” diye konuştu.

Kaynak: İHA