Hisarcık’ta Eğitim Bir-sen Yöneticileri Yeni Göreve Başlayan Öğretmenlerle Yemekte Bir Araya Geldi

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Eğitim-Bir-Sen başkan ve yönetim kurulu üyeleri yeni göreve başlayan öğretmenlerle düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Hisarcık’ta Eğitim Bir-sen Yöneticileri Yeni Göreve Başlayan Öğretmenlerle Yemekte Bir Araya Geldi
Özen Lokantasında verilen yemeğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Değirmenci, Eğitim Bir-Sen Hisarcık İlçe Temsilcisi İbrahim Sak, yönetim kurulu üyeleri ve ilçede yeni göreve başlayan öğretmenler katıldı.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Eğitim Bir-Sen Hisarcık İlçe Temsilcisi İbrahim Sak,” Eğitim Bir-Sen Hisarcık İlçe Temsilciliği olarak düzenlemiş olduğumuz tanışma ve kaynaşma yemeğinde cesaret ve erdem göstererek bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyor ve ‘Hoş geldiniz’ diyorum. Amacımız böyle bir ortamda sizlerle tanışıp, kaynaşmak ve mesleğe yeni başlayan arkadaşlarımızı bir arada görmek istedik. Yemeği tertipleme sebebimizde bu, üye olun ya da olmayın, hiç önemli değil, önemli olan eğitim için, öğretmenlik mesleği için ortak duygu ve paydalarımızın olması. Bundan dolayı böyle bir etkinlik düzenledik. Katılımınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci,” Eğitim Bir-Sen Hisarcık İlçe Temsilcisi İbrahim Sak, yönetim kurulu üyeleri ve aramıza yeni katılan değerli meslektaşlarım. Hepinize Hisarcık ilçemize ‘Hoş geldiniz’ diyor ve yeni meslek hayatınızda başarılar diliyorum. Bazı arkadaşlarımızla kısa da olsa hasbihal etme imkanımız oldu. Öğretmenlik çok güzel, çok kutsal ve bir o kadar da vebalinden dolayı zor bir meslek. İş anlamında gözünüzü korkutmaktan dolayı söylemiyorum, yaptığınız işin sorumluluğu ne kadar ağırsa onun değerini bilmek o kadar yüksek olur diye düşünüyorum. Sizlerde toplumumuzun saygıdeğer güzide insanları arasına katıldınız. Bilginiz taze, gençsiniz, dinamiksiniz, ilçemizin eğitimine ivme kazandıracağınıza inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA