Gatab Başkanı Üras’tan Çocuklara Bayram Hediyesi

Tekirova Belediye Başkanı ve Güney Antalya Turizm Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) Başkanı Yusuf Üras, Kemerli çocuklara bayram hediyesi olarak “Disney Live, Mickey’nin Müzik Festivali”ni ilçeye getiriyor.

Antalya’nın Kemer ilçesinde 11 Ağustos tarihinde açılacak olan İstanbul Çocuk Tiyatrosu'nun sahneye koyduğu “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” 30 Eylül tarihine kadar devam edecek. İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) işbirliğiyle yerelleştirilerek Türk kadrosuyla Antalya’da kurulan özel Disney Live Tiyatrosu'nda sahnelenecek olan gösteride Mickey Mouse ve arkadaşları Minnie, Donald ile Goofy, “Küçük Deniz Kızı”, “Aladdin” ve Disney/Pixar’dan “Oyuncak Hikayesi”nin yıldızlarının da aralarında bulunduğu 25'ten fazla Disney kahramanı sahnede sihirli bir dünya yaratacak. En sevilen Disney filmlerinden bölümlerinin yanı sıra sürprizlerin de olacağı gösteri boyunca Disney kahramanları Beyonce, Black Eyed Peas, Baha Men gibi yabancı sanatçıların yanı sıra Kenan Doğulu’nun “Çakkıdı” parçasıyla da doyasıya dans edecekler.

Uzmanlar tarafından özellikle 3-10 yaş arası çocukların psiko-sosyal gelişimine yardımcı olduğu belirtilen gösterinin yaklaşık 90 dakika süreceği belirtildi. Ramazan Bayramı'nın uğurlandığı gün gerçekleşecek etkinlikte Kemerli çocuklara unutulmaz bir bayram hediyesi yaşatmayı hedeflediklerini belirten Başkan Üras, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onlar her şeyin en güzeline layık. Kemerli çocuklarımıza güzel bir bayram hediyesi vermek için çıktığımız bu etkinliğimiz ben de bu güzel günde onları yalnız bırakmayacağım. Onların heyecanına ve mutluluğuna ortak olacağım” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA