Esenyurt Kaymakamı’ndan İade-i Ziyaret

Esenyurt İlçe Kaymakamlığı’na kısa süre önce atanan Ekrem İnci’yi ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İnci’yi bu defa makamında ağırladı.

Esenyurt Kaymakamı’ndan İade-i Ziyaret
Başkan Kadıoğlu’na İade-i Ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Ekrem İnci, Esenyurt ’un çok modern bir kent görünümünde ve örnek bir ilçe olduğunu belirterek çalışmalarından dolayı Kadıoğlu’nu tebrik etti.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise Kaymakam Ekrem İnci’ye, “Esenyurt’a tekrar hoş geldiniz. İlçemiz hızla gelişen ve değişen bir ilçe olarak Türkiye’de ilk sıralarda yer almıştır. İki kurum arasında daha önce çok önemli ve anlamlı projelere imza attık. Bundan sonra da yine aynı koordinasyon içinde Esenyurtlu vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren yeni Kaymakam Ekrem İnci ise, "Esenyurtlulara hizmet için elimizden geleni yapmaya hazırız. Daha önce kaymakamlık, belediye ve diğer kurumlar arasında var olan uyum ve iş birliğinin artarak devam edeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA