Yıldızhan: 'yakında Sürprizlerim Var'

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bir sünnet düğününde sahneye çıkan İzzet Yıldızhan, dünya devi bir şirketle protokol imzaladığını açıkladı.

Yıldızhan: 'yakında Sürprizlerim Var'
Mehmet Ağar’ın da katıldığı bir sünnet düğününde sahneye çıkan ünlü ses sanatçısı İzzet Yıldızhan, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ağar’ın kirveliğini yaptığı Oğuzhan Erol’un sünnet töreninde sahneye çıkan İzzet Yıldızhan, misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı. Sahne öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Yıldızhan, soru yağmuruna tutuldu. Oldukça keyifli olduğu gözlenen ünlü şarkıcı, bir hafta sonra büyük bir sürprizi olduğunu açıkladı.

Yıldızhan, İzmir’deki otelinden de bahsederek “İzmir’de otelimdeydim. Ramazan Bayramını otelimde geçirdim. Bu düğün için İzmir’de kalmaya devam ettim. Düğünden sonra İstanbul’a gideceğim orada sürprizlerim var" dedi.

YILDIZHAN DÜNYA DEVİYLE ANLAŞTI
İzmir’deki oteli hakkında konuşan Yıldızhan, otel için dünya devi bir şirketle anlaştığını ifade ederek şunları söyledi: “Dünya devi bir şirketle anlaştık. İnşallah Ekim ayında açılışını yapacağız. Otele ortak değilim ben sadece frençayzing aldım. Otelin yönetimi bende şimdi bir isim aldım otele. Bir dünya devi ile dünyada bir marka olan şirketle ortaklık yaptık. Otelin yönetimi ve işletmesi bende ama onlarla birlikte çalışacağız.”
Yapacağı projeler hakkında sürprizi olduğunu açıklayan ünlü şarkıcı Yıldızhan, şöyle konuştu: “Çok güzel projelerim var sürpriz olacak herkese. Önümüzdeki hafta açıklayabileceğimiz bir sürprizim var. Kısa bir bilgi vereyim sanat hayatı ile ilgili bir sürpriz.”

İKİNCİ OTEL İSTANBUL’DA
Ticaretle de uğraşan İzzet Yıldızhan, ikinci oteli İstanbul’da açmayı düşündüğünü söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “İkinci oteli İstanbul’da açmayı düşünüyorum. Bir tatil beldesinde otel açmayı hiç düşünmüyorum. Bodrum’da otel açmayı düşünmüyorum. Ben gösteriş için hiçbir şey yapmam ben para kazanacağım ticareti yaparım. Az olur veya çok olur ama benim hata yapma şansım yok."

İSTEDİĞİMİ YİYORUM ŞİŞMANLAMIYORUM
Zayıfladığını belirten Yıldızhan, sözlerine şöyle devam etti: “Ramazan ayında oruç tuttum, spor yaptım o yüzden 5 kilo birden verdim. Üstüme gelmeyen elbiselerimi depodan çıkarttırdım zayıfladıkta sonra. Benim bir diyetisyenim yok. Ne istiyorsam yiyebiliyorum. Türkiye’de bütün kadınların ve erkeklerin ana problemi şişmanlık. Televizyonlarda her zaman kadınların kiloları, erkeklerin kiloları konuşuluyor. Kilo vermek çok zor bir şey değil. Tamamen iradeye bağlı. Spor bir insanın kesinlikle hayat tarzı olmalı. Her gün olmasa da 3 günde bir kez 1 saatlik bir yürüyüş yapılmalı sağlık için.”
Soruların ardından sahneye çıkan Yıldızhan, sünnet düğününe gelen misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Yıldızhan, misafirlere önce halay çektirtti sonra zeybek oynattı. Düğüne renk katan ünlü şarkıcı, sahne sonrası Mehmet Ağar’la birlikte mekandan ayrıldı.
Kaynak: İHA