Mudanya Kaymakamı Öztürk’ten Veda Turları

İstanbul Bakırköy Kaymakamlığı’na getirilen Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkanı Hasan Aktürk ve Mudanya Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

Mudanya Kaymakamı Öztürk’ten Veda Turları
Mudanya Gazeteciler Derneği yönetimi ve ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya gelen Öztürk, basın mensuplarına görevi süresince katkılarından dolayı teşekkür etti. Mudanya'da 6 yılı çok güzel geçirdiğini ve kendisinin de bir Mudanyalı olduğunu dile getiren Öztürk, “Elbette ki hatalarımız ve eksik kaldığımız yerler olmuştur. Ama vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermeye çalıştım. Bizlere de bu konularda destek olan gazetecilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaymakam Öztürk'e yeni görev yerinde başarılar dileyen Mudanya Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Gerçekçi, ilçede görev yapan gazeteciler olarak her zaman Mudanya'nın gelişmesi için çalıştıklarını söyledi.

Gerçekçi, Öztürk'e çeşitli hediyeler takdim etti.

Belediye Başkanı Hasan Aktürk’ü makamında ziyaret eden Kaymakam Öztürk' ün veda ziyaretinde belediye başkan yardımcıları Seçil Pınar İncecik, Hafize Altıkulaçoğlu ve Akif Altıncan ve belediye meclis üyesi Sadi Saydam da hazır bulundu. Öztürk, “Bakırköy’de sizlerden birinin olduğunu unutmayın. Kapım her zaman sizlere açık olacak” dedi.

Kaynak: İHA