Ak Parti'den "birlik ve Beraberlik Sofrası İftarı"

İZMİR - AK Parti Genel Merkezi Sosyal İşler Başkanlığınca İzmir'de çocuk yuvaları, yetiştirme yurdu öğrencileri ve huzurevi sakinlerine, "Birlik ve Beraberlik Sofrası" etkinliği kapsamında iftar verildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Buca ilçesindeki Cennet Vadisi tesislerinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, yaratılanı Yaradan'dan dolayı seven, hangi meslek, grup, inanç, gelenek ve ırktan olursa olsun, kimseyi ayırt etmeden, sadece kul olduğu için saygı duyan bir anlayışın temsilcileri olduklarını söyledi.

Böyle özel günlerde, bu anlayışlarını daha fazla dile getirme ve gösterme imkanına sahip olduklarını ifade eden Hotar, şöyle konuştu:

"Belirli günleri mutlaka kutlarız, gereğini yapmaya çalışırız ama onu o günde bırakmayız, yılın her gününe yaymaya çalışırız. İnşallah ramazandan sonra da böyle sofralarımız olmaya devam edecek. Başbakanımızın fazla fazla yaptığı, gösterdiği gibi, biz de onun ekibinden arkadaşları olarak onun arkasından, onunla beraber yürümeye devam edeceğiz. Çıktığımız yolda Allah bizi mahçup etmesin, ülkemizin bu birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğu bugünlerde, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın istiyorum. Sizden ricamız, birlik ve beraberlikte bize düşen görev neyse, bu konuda katkılarınızı esirgememeniz."

Konuşmanın ardından İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları, kısa bir konser verdi.

Kaynak: AA