İpsala Kaymakamı Gürbüz ve İl Genel Meclisi Üyelerinden İnceleme

EDİRNE - İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve İl Genel Meclisi üyeleri Necmi Sınır ve Zafer Doğan, köylerde yapılan çalışmaları inceledi.

İl Genel Meclisi üyeleri Sınır, Doğan ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hüseyin Solak ile Turpçular, Hıdırköy, Korucuköy, Sarpdere, Aliçopehlivan köyleri ile Kocahıdır beldesine giden Gürbüz, stabilize, 1. kat asfaltlama ve kanalizasyon çalışmalarını inceledi.

İl Özel İdaresi yetkililerinden bilgi alan Gürbüz, verimin artması için çalışmalar esnasında en küçük bir aksaklıkta dahi bilgi verilmesini, çözüm konusunda her türlü destekte bulunulacağını ifade etti.

Köylerde yaşanan kanalizasyon arızalarıyla ilgili İl Özel İdaresince alınan kanalizasyon açma aracını ve çalışmalarını inceleyen Gürbüz, alınan araç ile köylerdeki kanalizasyon sıkıntısının sona ereceğini, ilçede görevlendirilen araç ve personele çalışmalarda yardımcı olmak üzere Köylere Hizmet Götürme Birliğinden gerekli iş makinesi, araç ve personel tahsis edildiğini, yaz döneminde kanalizasyon arızalarının hızlı bir şekilde çözüleceğini söyledi.

Kaynak: AA