Yazıcıoğlu: Başbakan'ın yanındaki yalakaları elemesi gerek

Ünlü oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, “Başbakan için ölürüm” diyen isimlerin yalakalık yaptığını belirterek Başbakan'ın bu isimleri elemesi gerektiğini söyledi.

Yazıcıoğlu: Başbakan'ın yanındaki yalakaları elemesi gerek
Ünlü oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, katıldığı bir televizyon programında dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu. “Başbakan için ölürüm” diyen isimlere yüklenen Yazıcıoğlu sert ifadeler kullandı.

'KAYPAKLARDAN YANA DEĞİLİM'
Gezi Parkı olayları esnasında fikirlerini paylaşan ya da gizli tutan isimlerle ilgili konuşan Yazıcıoğlu, “Saklananları çok fazla suçlayamam. Onlar öyle görmüştür. Ben buyum diyenleri de suçlamıyorum. Bu da bir mertlik ve racondur. Fakat ben kaypaklardan yana değilim. Kimin atına binerse ona deh diyen insanlar var” dedi.

'YALAKALIK YAPIYORLAR'
Bazı isimlerin “Ben Başbakan için ölürüm” dediğini hatırlatan Yazıcıoğlu, “Senin başbakanın böyle bir şey istemez kardeşim. Başbakan 'ın bunları susturması gerek.' ifadelerini kullandı. Başbakan Erdoğan'ın 'Benim istediğim adam tarzı sen değilsin, sus' demesi gerektiğini kaydeden Yazıcıoğlu, 'Başbakan'ın yanındaki yalakaları elemesi lazım” şeklinde konuştu.