Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde 'Proje Yaz Okulu' Açılıyor

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde 2013 Eylül dönemi TÜBİTAK projeleri için 'Proje Yaz Okulu' açılacağı bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, üniversitenin Bilim Teknoloji ve İnovasyon Koordinatörlüğü'nce düzenlenen 'Proje Yaz Okulu'nun amacının, üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde TÜBİTAK projelerinden maksimum desteği almak olduğu belirtildi.

Sloganının "Projesiz Akademisyen Kalmasın" olarak belirlendiği ifade edilen eğitim programına, akademisyenlerin ve sanayide çalışan mühendislerin iştirak edeceği kursun teknik bölümünün 19-23 Ağustos, sosyal bölümün ise 26-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceği kaydedildi.

Başvuruların 18-31 Temmuz tarihlerinde proje.ofisi@erdogan.edu.tr adresine yapılması gerektiği belirtilen açıklamada, adayların kurs başlama tarihine kadar proje yazacakları konuyu belirlemeleri ve konuyla ilgili literatür araştırmasını tamamlamış olması gerektiği vurgulandı.

TÜBİTAK Eylül dönemi başvuruları için sosyal ve teknik anlamda katılımcılar tarafından proje hazırlanmasının sağlanacağı ifade edilen açıklamada, oturumların her gün 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacağı kaydedildi.

Kaynak: AA