Ödemiş’in Yeni Hal’inde 22 Dükkan Hazır

Ödemiş’in ekonomik hayatına canlılık getirmesi beklenen yeni Hal Tesisleri’nin ilk aşamasında yer alan 22 dükkanın yapımı tamamlandı.

Ödemiş’in Yeni Hal’inde 22 Dükkan Hazır
Üretici, komisyoncu ve çalışanların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceği şekilde projelendirerek tasarlanan tesislerin yapımı, hal işletmecilerinin görüşleri ve talepleri alınarak yapıldı.

Hayvan Pazarı karşısında 19 bin 100 metrekare alanda yapılan 124 metrekare kullanım alanına sahip betonarme prefabrik dükkanların içinde ofis, mutfak ve lavabolar bulunuyor. Projenin ilk kısmında yer alan ve yapımı tamamlanan ana bina ve 22 iş yeri önümüzdeki günlerde hizmete sunulacak.

Belediye Başkanı Bekir Keskin, “Kentimizin ekonomisine canlılık getirecek olan yeni hal tesislerimizin çevre yolu ile bağlantılı olmasına özen gösterdik. Hayvan Pazarının da tam karşıda ve önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan Et Entegre Tesisleri ile birlikte bu bölge 'Toptan Ticaret Alanı' olarak Ödemiş ekonomisinin can damarı olacak. Kent dışından gelen tüccarlarımız şehir içine uğramadan bu bölgede alış-veriş işlemlerini rahatlıkla yapabilecektir” dedi.

Kaynak: İHA