Paşaköşkü’nde Baz İstasyonuna Tepkiler Sürüyor

Paşaköşkü Mahallesi’nde kurulan baz istasyonuna vatandaşlar tepki göstermeye devam ediyor.

Paşaköşkü’nde Baz İstasyonuna Tepkiler Sürüyor
Bir GSM şirketi tarafından Paşaköşkü Mahallesi’nde kurulan baz istasyonuna karşı, Kemal Özalper İlkokulu önünde toplanan yüzlerce kişi ellerindeki Türk Bayrağı, pankart ve sloganlarla baz istasyonunun kurulduğu alana kadar yürüdü. Mahallelerinde baz istasyonu istemediklerini belirten vatandaşlar, baz istasyonu kaldırılıncaya kadar eylemlerini sürdüreceklerini söyledi.

Bir süre sloganlarla baz istasyonuna karşı tepkilerini dile getiren vatandaşlar, baz istasyonun kurulduğu alanda halay çektikten sonra dağıldı.

Öte yandan eyleme destek veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Teşkilatı da, baz istasyonuna tepki gösterdi. Eyleme katılan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, “Halkın haklı isyanını burada görüyoruz. Mahallelerine baz istasyonu kurulmasını istemeyen binlerce kişi 10 gündür burada yürüyor. 10 gündür yetkililere sesleniyorlar ancak hiçbir yetkili, kurum ve kuruluş sesimize maalesef kulak vermiyor. Onlar sustukça buradaki insanlar ve bizler haykırmaya devam edeceğiz. Buradan sesimizi ve taleplerimizi duyurmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA