Gümüşhane’den Sağlık Ordusuna 71 Nefer

Gümüşhane Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde 2012-2013 eğitim-öğretim yılında mezun olan 71 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Gümüşhane’den Sağlık Ordusuna 71 Nefer
Okul bahçesinde düzenlenen törene Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Menderes Turbay, Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Yunus Yalçın, Müdürü Hakan Çimen, İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Alptekin Giresunlu, Gümüşhane Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdür Yardımcısı İbrahim Ateş, Halk Sağlığı Laboratuvarı Müdürü Fahri Yalçın, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul/ Kurum Müdürleri veliler ve öğrenciler katıldı.

Törende okul müdürü Adem Arslan’ın konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere Eğitim Denetmenler Başkanı Şahmettin Kaya, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şükrü Baş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Rasim Alkaç ve okul müdürü Adem Arslan tarafından belgeleri verildi.

Program daha sonra bayrak- flama teslim töreni ile devam etti. Mezun olacak öğrenciler adına Öğrenci Meclis Başkanı Serap Demirsoy’un konuşmasının ardından mezun olan 71 öğrenciye belgeleri İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Okul/ Kurum Müdürleri tarafından verildi.

Program meslek yemin töreni ile sona erdi.
Kaynak: İHA