Başkan Ak'a Yılın Pozitif Bilişim Adamı Ödülü

Radyo Evi Derneği’nin (RADEV) bu yıl 5.’sini düzenlediği “Türkiye’de Negatifi Pozitife Çevirenler RADEV Artı Ödülleri” töreninde Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a “Yılın Pozitif Bilişim Adamı” ödülü verildi.

Başkan Ak'a Yılın Pozitif Bilişim Adamı Ödülü
“Türkiye’de Negatifi Pozitife Çevirenler Ödülleri”, Ramada Plaza’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Program, Türkiye’de ağaç dikiminin yaygınlaşmasını amaçlayan bir sinevizyon gösterisiyle başladı.

Ardından ödül dağıtımına geçildi. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, vatandaşların belediyeye gitmeden hızlı bir biçimde hizmet almasını sağlayan ve hayatı kolaylaştıran e-belediyecilik uygulamasıyla “Yılın Pozitif Bilişim Adamı” ödülüne layık görüldü.

Ödülünü alan Belediye Başkanı Mustafa Ak, RADEV’e teşekkürlerini sunarak, “Radyoculuk benim iş hayatımda olsun, geçmişimde olsun yer almış bir meslek. O nedenle radyoculuğu ve radyoculuğun başında olan problemleri, çekmiş oldukları sıkıntıları ben yakinen biliyorum. Radyoculuk çok iyi bir seviyeye geldi. Şu an radyoculuğun gelmiş olduğu konum çok etkili. Hem dinleyici kitlesi hem de etkisi bakımından televizyondan daha etkili olduğunu düşünüyorum” diye konuştu

Keçiören Belediyesi’nin Türkiye de “E-Devlet Kapısı”nı en fazla kullanan belediye ödülünü de aldığını hatırlatan Başkan Ak, “İnsanların hayatını kolaylaştırmak, onların yaşam kalitelerini yükseltmek görevimizdir. Bu nedenle bu ödülü çok anlamlı buluyorum” dedi.

Törende AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek’te “Radyo Dostu Siyasetçi Ödülü”nü aldı.
Kaynak: İHA