AA Haber Yayınında Yeni Döneme Geçti

Haber Akış Sistemi'ne geçişle Anadolu Ajansı içerikleriei internet arayüzü üzerinden ulaşan müşterilerimiz, kendilerine e-mail yoluyla gönderilen kullanıcı adı ve şifresiyle has.aa.com.tr adresine giriş yaparak yayınları almaya başlayacaklardır.

AA haber arşivini HAS'a geçirme çalışmalara devam ederken, "aboneweb.aa.com.tr" adresi arşiv haberlerine erişim için bir süre aktif kalacak.

Uydu üzerinden AA içeriğine ulaşan müşterilerimiz yayınları var olan sistem üzerinden herhangi bir değişiklik yapmadan almaya devam edecekler. HAS’a geçilmesiyle hizmet kalitesinin artırılması için yenilenmesi planlanan yeni yazılım ve uydu kartlarının kurulması bir plan dahilinde AA tarafından daha sonra gerçekleştirilecek.

"foto.aa.com.tr" üzerinden AA fotoğrafları alan müşterilerimiz güncel fotoğraflara, kendilerine e-mail yoluyla gönderilen kullanıcı adı ve şifresiyle has.aa.com.tr adresine girerek ulaşabilecekler. foto.aa.com.tr adresi arşiv fotoğraflara erişim amaçlı bir süre daha aktif kalacak.

HAS'a geçiş sürecinin sorunsuz bir şekilde tamamlanması için hizmet verdiği tüm kullanıcılara sistemle ilgili duyuru ve bilgilendirmeyi yapan Anadolu Ajansı, abonelerinin HAS geçiş sürecinde karşılaşılabilecek problemleri bildirmeleri amacıyla "0312 999 20 20" numaralı destek hattını kurdu. Destek hattına gelen çağrılar soru tipine göre Teknik Destek, Pazarlama ve Satış ile Haber Editörlüğü’ne yönlendirilecek.

Kaynak: AA