Araştırmacı-Yazar Yavuz Bahadıroğlu'nun Açıklaması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi stajyerlerinde yönelik "Gençlik Problemleri ve Çözüm Yolları" seminerinde konuşan Araştırmacı-Yazar Yavuz Bahadıroğlu, başarılı insanların özelliklerinden bahsetti.

Araştırmacı-Yazar Yavuz Bahadıroğlu'nun Açıklaması
Bahadıroğlu, gençlere bir hedef belirlemelerini ve bu doğrultuda karşılaştıkları hiçbir engele pes etmeden yürümeleri öğüdünü verdi.
Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde yapılan seminerde büyükşehir belediyesi stajyerlerine öğütler veren Araştırmacı-Yazar Yavuz Bahadıroğlu, konuşmalarını tarihimizden verdiği anekdotlardan aktardı. Seminerde kendine has üslubuyla oldukça ilgi ile dinlenen Bahadıroğlu, gençlere hedeflerini belirlemiş ve pes etmeyen bir yapıya kavuşmalarını istedi.

Yavuz Bahadıroğlu, bilgisayar ve televizyon başında geçirilen zamanın yarısı kadar kendini geliştirmeye vermenin onları hayatta daha başarılı insan yapmayı sağlayacağının altını çizdi. Bin mazeret bulmanın, bir başarı bile etmeyeceğini kaydeden Bahadıroğlu, hedefi olmayan bir insanı hiçbir yol hedefe götürmez diyerek öğrencilere dikkatli olmalarında öğütler verdi.

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Yavuz Bahadıroğlu doğru taraftan durmanın ve bu tarafta ellerinden geleni yapmanın önemine değindi. Vahadıroğlu, “Eğer bunu başarırsanız bir gün tarih bile yazabilirsiniz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA