Yusufeli Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Yusufeli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün 2012-2013 eğitim-öğretim yılındaki çalışmalarından oluşan yıl sonu sergisi açıldı.

Sergi açılışı öncesi Güreş Eğitim Merkezi sahasında düzenlenen törenle, kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı. Törene, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Milli Eğitim Şube Müdürleri İsmail Sancar ve Oğuzhan Pehlivan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şimşek, şube müdürleri, bazı daire amirleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Yusufeli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Alpay Yıldırım, eğitimin yaşam boyu devam ettiğini belirterek, "Eğitim, hayatımızın bir bölümünde başlayıp biten bir süreç değildir. Öğrenmenin yaşı ve sınırı yoktur" dedi.

Törenin ardından Müdürlük binasındaki serginin açılışı, Belediye Başkanı Aytekin ve protokol üyelerince yapıldı.

Açılışın ardından sergiyi gezen Yusufeli Kaymakamı Cumhur Duran, çalışmalarından dolayı usta öğreticileri ve kursiyerleri tebrik ederek, "Serginin açılışına katılmayı arzu ediyordum. Program dışı bir gelişme yüzünden törene katılamadım. Sergilediğiniz ürünleri beğendim. Ürünlerinizi, ilçe merkezindeki turizm ofisinde ve birkaç hafta önce açtığımız Barhal Kültürel Çay Evi'ndeki satış reyonlarında değerlendirebilirsiniz" dedi.

Muhabir: Yener Dedeoğlu

Yayıncı: Asena Akçay
Kaynak: AA