Aa İzmir Bölge Müdürü Çelebioğlu, Denizli'de Ziyaretlerde Bulundu

Anadolu Ajansı İzmir Bölge Müdürü Sabri Çelebioğlu, Denizli'de ziyaretlerde bulundu.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir'i makamında ziyaret eden Çelebioğlu, Demir'e AA'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi ve AA'nın 100. yıl vizyonu doğrultusunda yapılan atılımları anlattı.

Çelebioğlu, AA Genel Müdür Kemal Öztürk'ün göreve geldiği 2011 Ağustos ayında büyük hedefler koyduğunu belirterek, "AA'nın kuruluşunun 100. yılında dünyanın ilk 5 ajansından biri olma hedefindeki ajansımızın bunu gerçekleştirmesi için herkes koşuyor. Yüzüncü yılımıza varmadan kısa zamanda bu hedefimizi gerçekleştireceğimize ve amacımıza ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Çelebioğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen Vali Demir de AA'nın güvenilir ve tarafsız haberciliği ile her zaman takdir edildiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Her yönüyle büyük bir potansiyele sahip Denizli'nin tanıtımında büyük rol oynayan AA'nın farklı dillerdeki yayınıyla dünyada daha çok bilinirliğinin sağlanacak olmaması mutluluk verici. Buna karar verenleri ve bunda emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.

Çelebioğlu, Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan ve Emniyet Müdürü Zeki Bulut'u da makamlarında ziyaret etti.

Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu

Yayıncı: Serdar Yılmaz
Kaynak: AA