Salihli İlçesinde Düzenlenen Törenlerde Okul Ek Binası ve Hastane Temeli Atıldı, Prefabrik Poliklinik Binası, Gözlem Evi ve Öğretmen Evi Açılışı Yapıldı

Salihli ilçesinde düzenlenen törenlerde okul ek binası ve hastane temeli atıldı, prefabrik poliklinik binası, gözlem evi ve öğretmen evi hizmete açıldı.

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Yılmaz Kasabası Şehit Hüseyin Arı İlköğretim Okulu'nda düzenlenen ilk törende yaptığı konuşmada, mürekkep damlalarının damlamadığı yerde kan aktığını belirtti.

İnançlı, geleceğe güvenle bakan, milli ve manevi değerlere saygılı gençler yetiştirmek istediklerini söyleyen Tanrıverdi, "Milli eğitime büyük önem veriyoruz. İktidarımız döneminde eğitim bütçesi hep birinci sırada yer aldı ve biz var olduğumuz sürece eğitimin bütçesi hep birinci sırada yer alacak" dedi.

Konuşmanın ardından 12 derslikten oluşan ek binanın temeli atıldı.

İlçede ağız ve diş sağlığı hastanesinin temel atma törenine katılan Tanrıverdi, Salihli Devlet Hastanesi bahçesindeki prefabrik poliklinik binası, Anadolu Öğretmen Lisesi'ndeki planetaryum ve gözlem evi, öğretmen evinin de açılışını yaptı.

Muhabir: Çetin Karabıyık / Efsun Yılmaz

Yayıncı: Erdem Gültekin
Kaynak: AA