Yeşildereli Öğrenciler Hayvanat Bahçesi’nde

Yeşildere Mahallesi’nden 83 öğrenci, Antalya Ulaşım A.Ş. ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliği düzenlenen gezide keyifli bir gün geçirdi.

Yeşildereli Öğrenciler Hayvanat Bahçesi’nde
Antalya Ulaşım A.Ş. ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Meydan Polis Merkezi Amirliği’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Yeşildere Mahallesi’ndeki çocukların topluma, doğaya ve spora duyarlılıklarının artırılması hedeflendi. Çeşitli yaş gruplarından 83 öğrenci, Antalya Ulaşım A.Ş.’nin sağladığı otobüslerle ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’ne götürüldü.

Sadece belgesellerde gördükleri hayvanları yakından görme imkanı bulan çocuklar, heyecan yaşadı. Buradan Antalyaspor-Akhisar maçına götürülen öğrenciler coşku içinde tezahüratlara eşlik ederek maçı izledi. Keyifli bir gün geçiren çocuklar maçın ardından ailelerine teslim edildi. Öğrenci velileri, çocukların güzel bir geçirmelerini sağlayan Antalya Ulaşım A.Ş. ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Meydan Polis Amirliği yetkililerine ve kendilerine rehberlik eden görevlilere teşekkür etti.
Kaynak: İHA