Memur Sen Genel Başkanı Gündoğdu'dan Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Öneri

Akil İnsanlar Karadeniz Komisyonu üyesi ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Akil İnsanlar Karadeniz Komisyonu Başkan Vekili Vedat Bilgin bu akşam sivil toplum örgütleri ile bir araya gelerek çözüm sürecini anlattılar.

Giresun Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıda konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Sayın Kılıçdaroğlu, eğer İzmir ulusalcı kanadın değil, demokrat kanadın sözcülüğünü yapacaksa, 'ben kürdüm,aleviyim' desin bu sürece müthiş destek verecek. Giresun'dan çağrıda bulunuyorum. Bu, çözüm sürecine müthiş katkıda bulunacak. Bir müesses, nizam var ki partide ya da ülkede hala ana muhalefet partisinin genel başkanlığına gelmiş bir arkadaş, etnitisesini ve meşrebini gizlemek durumunda kalıyor.Hayır kardeşim. Bu ülke Alevisiyle, Sünnisiyle,Türküyle, Kürdüyle bir bütündür. Bunlar asla kimliğini saklamak durumunda bırakılmamalıdır. Biz sayın Kılıçdaroğlu'nun bütün kimliklerini açıklaması için cesurca, cesaretle açıklaması için bu çözüm sürecine destek veriyoruz. Kılıçdaroğlu'na da, bu ülkeye de hizmet ediyoruz” dedi.

“BU SORUN ÇÖZÜLECEK VE BİZ TARİHE GEÇECEĞİZ”
"Biz yola çıktık ve bu sorun çözülecek" diyen Gündoğdu, ”Bu sorun çözülürken de biz inşallah tarihe geçeceğiz. Vatanın bölünmesine dair bir şey görürsek bu olursa nerde olacak ? Mecliste olacak. O zaman kıyameti hep beraber kopartırız. Ama vatan bölünüyor paronayalarıyla da milleti daha fazla böldürmeyelim diyorum” şeklinde konuştu

Giresun Devlet Hastanesi Konferans salonunda gerçekleşen toplantı esnasında hastane bahçesinde toplanan yaklaşık 20 kişilik genç bir grup slogan atarak süreci ve akil insanları protesto ettiler. Grup daha sonra slogan atarak olaysız bir şekilde dağıldı.
Kaynak: İHA