Sgk'dan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Giysi Yardımı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında İnceçayır ve Yazıpınar köylerindeki ilkokullarda ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı, tişört ve çikolata dağıttı.

Sgk'dan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Giysi Yardımı
SGK Yozgat İl Müdürü İsmail Yılmaz, İnceçayır ve Yazıpınar köyü ilkokullarını ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımında bulundu. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Yılmaz, sosyal güvenliğin ne anlama geldiği ve sosyal güvencesi olan insanların aldığı hizmetleri anlattı. SGK Müdürü Yılmaz, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında tamamen gönüllülük esasına dayanarak personel tarafından yapılan yardımlarla ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi alıp hediye ettiklerini belirterek, “Bugün merkez köy okullarımızı ziyaret ettik. Hazırladığımız hediyeleri öğrencilerimize verdik. Ayrıca öğrencilerimizde sosyal güvenlik bilincinin oluşması için sosyal güvenlik ile ilgili kitabımızı verdik. İnşallah yarınımızın teminatı olan bu çocuklarımız en iyi şekilde kendini yetiştirir ve vatanına milletine faydalı birer birey olur” dedi.

SGK Müdürü Yılmaz ve personeli, ayrıca bir işletmede iş kazası sonucu ayak topuğunu kaybeden aileyi ziyaret ederek, gıda yardımında bulundu.
Kaynak: İHA