Davut Fırıncıoğlu Caddesi Yeniden Dizayn Edilecek

Bartın Belediyesi yeni projesinde Kemer Meydanı’ndan Hamam Sokak’a kadar uzanan Davut Fırıncıoğlu Caddesi yeni baştan dizayn edecek.

Davut Fırıncıoğlu Caddesi Yeniden Dizayn Edilecek
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın proje hazırlıklarının tamamlanmasının ardından Davut Fırıncıoğlu Caddesi’nin Bartın’ın en geniş ve en güzel caddesi olacağını söyledi.

Caddenin engelli vatandaşlara uygun şekilde düzenleneceğinin ve yaya yollarının 4 metre genişliğinde olacağını ifaden eden Başkan Akın, “Şuan cadde ile ilgili proje çalışmalarımız bitme aşamasına geldi. Bu çalışmalar ve hazırlıkların tamamlanmasından hemen sonra çıkılacak ihale kapsamında Cumhuriyet Meydanı’ndan Kemerköprü’ye kadar devam eden Davut Fırıncıoğlu Caddesi renkli baskılı, asfalt, granit malzemeden geniş kaldırımlara sahip, modern aydınlatma ve kent mobilyaları ile Bartın’ın en geniş ve en güzel caddesi olacak. Cadde de engelli vatandaşlarımız içinde düzenleme yapılacak. Yaya yollarının genişliği her iki tarafta da 4’er metre olacak. Kemer Meydanı’nda bulunan taksi ve minibüs durağı arasında 40 Metrelik kısımda yeşil alan ve dinlenme alanları oluşturulacak. İhale hazırlık çalışmaları devam eden proje, bu yıl içinde tamamlanacak” dedi.

Kaynak: İHA