Ödemişli Hal İşletmecileri, Yeni İnşa Edilen Hal Tesisini İnceledi

Ödemiş’te yeni Hal Tesisleri'nin yapımı hızla devam ederken, Belediye Başkanı Bekir Keskin hal işletmecilerine çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ödemişli Hal İşletmecileri, Yeni İnşa Edilen Hal Tesisini İnceledi
Hayvan Pazarı karşısında 19.100 m² alanda, ana binası tamamlanarak büro çalışmalarına başlanan yeni hal tesisinde başkan Keskin ile bir araya gelen hal işletmecileri, örnek olarak yapılan büroları inceledi. İşletmecilerin tek tek görüşlerini dinleyen Keskin, gelen talepler üzerine proje üzerinde bazı değişiklikler yapacaklarını söyledi.

Hal işletmecilerinin yerlerinin belirlendiği toplantıda Keskin, “Yeni hal tesislerimizi üretici, komisyoncu ve çalışanların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceği şekilde projelendirerek yapıyoruz. İşletmecilerimizin görüşleri bizim için çok önemli. Bugün burada örnek olarak yapılan büroları inceledik. Kullanım konusunda işletmecilerimizden gelen talepleri değerlendirerek proje üzerinde birkaç değişiklik yapacağız” dedi.

İlk etapta 22 iş yerinin yapılacağı yeni hal tesislerinde, 124 metrekare kullanım alanına sahip betonarme prefabrik yapılan büroların içinde ofis, mutfak ve lavabolar bulunacak .
Kaynak: İHA